Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (2024)

Qua winkelen, eten en drinken zit je op Eindhoven Airport wel goed.Het winkelaanbod bestaat uit filialen met mode, lifestyle, boeken, tijdschriften, magazines, sieraden of gewoneboodschappen. De meeste winkels op Eindhoven Airport bevinden zich in de terminal, voor de security. Deze winkels zijn dus voor iedereen toegankelijk! Dit geldt ook voor het eten en drinken. Na de security is er nog éénwinkel; dit is de B&S Shop Fly, je kunt na de security eten en drinken bij de Farm Food & Drinks.

Er bestaan vier categorieën, winkels voor de security (in de terminal), winkels na de security, eten en drinken voor de security (in de terminal), en eten en drinken na de security.

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (1)

Winkels op Eindhoven Airportvoor de security

AKO (Nederlandse en internationale boeken, tijdschriften, magazines)
Boeken, tijdschriften, magazines, de AKO heeft het allemaal. Een uitgebreid assortiment in Nederlandse en internationaletijdschriften, kranten en boeken. AKO is marktleider op dat gebied! Wat leesvoer is ideaal voor in het vliegtuig, waar meestal geen WiFi-hotspot te vinden is. Er is verder nog tabak te vinden, loterijen en kraskaarten. Ook kun je er terecht voor zoetwaren en andere accessoires voor op reis.

Aviflora (hello goodbye-winkel met een Hollands tintje)
De enigeechte hello goodbye-winkel op Eindhoven Airport: Aviflora. Bloemen, rozen en ballonnen. Zeg iemand op een persoonlijke manier gedag, of haal iemand op en verras hem of haar! De winkel heeft ook nog eens een Hollands tintje, want er zijn ook veel souvenirs uit Nederland te vinden.

Before Take Off (travelaccessoires)
De Before Take Off winkel heeft veelvoor tijdens de reis. Koffers, tassen en andere travelaccessoires. Er zijn verschillende topmerken te vinden in deze winkel, en dat tegen een prima prijs! Dus heb je eigenlijk nog die ene laptoptas nodig? Dan ga je naar de Before Take Off!

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (2)

Victoria’s Secret
Je ziet ze tegenwoordig op steeds meer luchthavens ter wereld; de beroemde lingerie van Victoria’s Secret. De vestigingop Eindhoven Airport zorgt ervoor dat winkelen op vliegveld Eindhoven ook echtgoed mogelijk wordt. Het is een beauty & accessoires winkel met onder andere een panty-bar. Groot is de winkel niet, volledig zeker wel!

Victoria’s Secret is een van de nieuwste winkels op Eindhoven Airport. Het werd geopend op 13 april 2017 en was toen het vierde filiaal in Nederland.

RITUALS
Het bekende merk RITUALS heeft ook een eigen winkel in de terminal van Eindhoven Airport. Ze verkopen home en body cosmetics, met geuren geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities, met hulp van ’s werelds beste parfumeurs. Het merk bestaat nog maar sinds het jaar 2000, maar is in veel Nederlandse huishoudens niet meer weg te denken!

House of Seasons
Een fashionwinkel met elk seizoen een andere uitstraling. House of Seasons is een lifestyle winkel met allerlei kleine leuke dingetjes. Voor veel mensen een van de favoriete winkels op Eindhoven Airport!

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (3)

Winkels op Eindhoven Airportna de security

B&S Shop Fly
Een duty-free winkel zoals je bent gewend. Parfum, zonnebrillen, de nieuwste technologische snufjes, drank en luxe chocolade. Het is een van de grootste winkels op Eindhoven Airport. Let wel op dat de drank gesealed wordt en niet geopend mag worden totdat je bent aangekomen.

Naar bepaalde bestemmingen is het niet eens toegestaan om de drank mee te nemen.Wil je het zeker weten? Vraag dan een medewerker of het überhaupt kan.

Naast het winkelaanbod op Eindhoven Airport, kun je ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner!

AH to go
De puur Hollandse AH to gokent iedereen wel. Een snelle hap, of juist een verse smoothie met een lekkere fruitsalade. De dochterketen van Albert Heijn heeft ook een vestiging op het vliegveld en biedt niet alleen de vaste werknemers van de luchthaven een dagelijkse lunch, ook zeker bezoekers kunnen er terecht om er na de vakantieeenHollandse snack te halen.

Farm Food & Drinks
vindt je onder andere op de benedenverdieping van het vliegveld. Het is te vinden voor de security, rechts van de check-in desks en daarmee aan de rechterkantvan de Self Service bagage check-in. Hier kun je alleen koffie en een simpel broodje kopen. Na de security (scroll naar beneden) is het uitgebreider.

La Place
Op de eerste etage vind je een La Place restaurant. Dichtbij La Placevind je ook het panoramaterras van Eindhoven Airport. Hier kun je een ontbijtbuffet, een stevige lunch of een uitgebreid diner nuttigen.

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (4)

Upstairs
De bar van het Tulip Inn Eindhoven Airport heet Upstairs. Deze bevindt zich zoals verwacht op de eerste etage van de terminal. Drink een drankje terwijl je uitkijkt op de terminal. Het is toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet in het hotel te slapen om van de bar gebruik te kunnen maken. Om Upstairs te vinden kun je het beste de borden van het Tulipp Inn Hotel volgen, zoals hier op de afbeelding links.

Tulip Inn Eindhoven Airport voor ontbijt
Wil je liever een ontbijtbuffet? Dan kun je hier ontbijt halen. Ben je een gast van Tulip Inn en vertrek jezo vroeg dat het ontbijtbuffet nog niet is geopend, dan verzorgd het hotel een ontbijtbuffet to go voor jou.

Starbucks
De koffieketen Starbucks heeft vestigingen over de hele wereld en dan mag een Starbucks op Eindhoven Airport natuurlijk niet ontbreken. Starbucks is de eerste winkel aan de rechterkant als je de terminal binnenloopt, er is ook een Starbucks buitenerras.

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (5)

Eten & drinkennade security

Farm Food & Drinks
Na de security is het enige eten en drinken dat je kunt kopen te halen bij Farm Food & Drinks. Relatief is het niet heel duur, lekker is het wel. Haal hier drinken, eten en zelfs volledige maaltijden. Een echt driegangendiner is het natuurlijk niet, maar voor een maaltijd op vliegveld Eindhoven is het zeker wel volledig genoeg!

Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht (2024)

References

Top Articles
Is GHOSTED (2023) Kid Friendly? Parents Guide
Transformation Sissy Hypnosis Archives
Metra Union Pacific West Schedule
Food King El Paso Ads
Noaa Charleston Wv
Bucks County Job Requisitions
A Complete Guide To Major Scales
Moviesda Dubbed Tamil Movies
Horned Stone Skull Cozy Grove
William Spencer Funeral Home Portland Indiana
Ukraine-Russia war: Latest updates
Blog:Vyond-styled rants -- List of nicknames (blog edition) (TouhouWonder version)
Mens Standard 7 Inch Printed Chappy Swim Trunks, Sardines Peachy
Radio Aleluya Dialogo Pastoral
Tracking Your Shipments with Maher Terminal
Haunted Mansion Showtimes Near Millstone 14
Lcwc 911 Live Incident List Live Status
Ally Joann
My Homework Lesson 11 Volume Of Composite Figures Answer Key
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Jail View Sumter
Coomeet Premium Mod Apk For Pc
Macu Heloc Rate
Ficoforum
Craigslist Rentals Coquille Oregon
Culver's.comsummerofsmiles
Goodwill Of Central Iowa Outlet Des Moines Photos
Danielle Moodie-Mills Net Worth
Martins Point Patient Portal
Utexas Baseball Schedule 2023
Wasmo Link Telegram
Skroch Funeral Home
Joe's Truck Accessories Summerville South Carolina
Avance Primary Care Morrisville
In Polen und Tschechien droht Hochwasser - Brandenburg beobachtet Lage
Cl Bellingham
Raising Canes Franchise Cost
2008 DODGE RAM diesel for sale - Gladstone, OR - craigslist
Chatropolis Call Me
Myanswers Com Abc Resources
How much does Painttool SAI costs?
Atlanta Musicians Craigslist
Bunkr Public Albums
Pokemon Reborn Gyms
Big Reactors Best Coolant
Top 1,000 Girl Names for Your Baby Girl in 2024 | Pampers
Ts In Baton Rouge
Jimmy John's Near Me Open
Motorcycles for Sale on Craigslist: The Ultimate Guide - First Republic Craigslist
Plumfund Reviews
Christie Ileto Wedding
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6480

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.